Stále více investorů na českém trhu diverzifikuje portfolia, aby uchránila jejich hodnotu před rostoucí inflací. Vedle tradičních aktiv, jako je investiční zlato nebo nemovitosti, se tak do popředí pozornosti dostávají komodity. Mezi ty perspektivní patří i emisní korporátní dluhopisy se zaměřením na lesní výrobu - dřevní hmota.
Vytvořte si vlastní značku - výroba puzzle a her pro děti. Sestavte si vlastní PUZZLE. Puzzle továrna je na to ideální servis.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!
Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. |
Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |
Jak eliminovat rybí zápach
Napsal/a:{neznám}
Přidáno:01.03.2016
Počet odpovědí:1 odpovědí
Rady pro: Jak eliminovat rybí zápach
0/5
( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:
Zápach po rybě odstraníme, povaříme-li v nádobě, ve které se připravovala, hrst upotřebeného čaje. Rybí zápach také můžeme odstranit silně osolenou horkou vodou.
Zvláště nepříjemně zapáchají pánve, ve kterých se smažily ryby. Zápach odstraníme, vytřeme-li pánev ohřátou solí a opláchneme vodou.
Když dřevěné prkénko, na kterém chceme porcovat rybu, předem potřeme kouskem citrónu nebo octem, nenasákne rybím zápachem.
Nepříjemný zápach po rybě, zejména po slanečkovi, z úst zmizí, budeme-li chvíli žvýkat kousek citrónu.
Při krájení ryby nám nepříjemně páchnou ruce. Můžeme tomu předejít tím, že ruce předem potřeme citrónem nebo octem. Když práci skončíme, raději ještě ruce namočíme do slabého roztoku octa a potom je pečlivě umyjeme.
Zápach po rybě odstraníme, povaříme-li v nádobě, ve které se připravovala, hrst upotřebeného čaje. Rybí zápach také můžeme odstranit silně osolenou horkou vodou.
Zvláště nepříjemně zapáchají pánve, ve kterých se smažily ryby. Zápach odstraníme, vytřeme-li pánev ohřátou solí a opláchneme vodou.
Když dřevěné prkénko, na kterém chceme porcovat rybu, předem potřeme kouskem citrónu nebo octem, nenasákne rybím zápachem.
Nepříjemný zápach po rybě, zejména po slanečkovi, z úst zmizí, budeme-li chvíli žvýkat kousek citrónu.
Při krájení ryby nám nepříjemně páchnou ruce. Můžeme tomu předejít tím, že ruce předem potřeme citrónem nebo octem. Když práci skončíme, raději ještě ruce namočíme do slabého roztoku octa a potom je pečlivě umyjeme.