Katalytická lampa snadno neutralizuje pach cigaret, domácích zvířat nebo výpary z vaření.
Ulrazvukový difuzér je moderní doplněk, který provoní váš domov a pozvedne vzhled interiéru.
Pro ty, kteří rádi "šipky", pro zábavu, sport i volnou chvíli, doporučujeme kvalitní Sisalové terče na šipky. K dispozici jsou také magnetické i papírové terče.
Jak prodat nemovitost bez realitky
Půjčovna dodávek všech velikostí za nejlepší ceny v Praze. Krátkodobý i dlouhodobý pronájem.
Aktuální a platné slevové kódy AboutYou najdete na kupónovém webu Panda Kupóny.
Účinná dezinfekce a čištění od virů a bakterií pomocí ozonu. Ozón má 3000 krát vyšší oxidační schopnost než chlor. Prodej generátoru ozonu, zboží máme skladem - ihned k odeslaní. Poskytujeme poradenství a servis.
Hledáte kvalitní a profesionální služby v oblasti deratizace, dezinsekce nebo dezinfekce? Obraťte se na nás! DDD CHOMUTOV
Rabbit Hall - erotické masáže v Praze Smyslné masáže ve společnosti okouzlujících masérek. Široký výběr erotických masáží pro muže, ženy a páry za bezkonkurenční ceny v luxusním prostředí.
Nejlepší kasinové bonusy na TopCasinoexpert: Casino bonus topcasinoexpert.com. Casinové bonusy zvyšijí šanci na výhru!
Inzerujte zde!Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!
Zelenina ztrácí tepelným zpracováním více než polovinu vitamínů a nerostných látek, proto se ji snažíme podávat především za syrova ve formě salátů. Zeleninu vaříme nebo dusíme co nejkratší dobu, aby se zbytečně neznehodnotila. Velmi dobře se dá zelenina vařit také v páře.
Mladou kořenovou zeleninu neokrajujeme, ale čistíme ji hrubším kartáčkem. Starší zeleninu se silnější slupkou musíme oškrábat nebo okrájet.
Listovou zeleninu nemáčíme, ale omýváme ji až těsně před přípravou pod proudem vody, a to každý list zvlášť. Omyté listy dáme na síto a necháme odkapat vodu.
Když čistíme a myjeme pórek, musíme vypláchnout jednotlivé listy, aby za nimi nezůstal písek a jiné nečistoty.
Očištěnou zeleninu nikdy nenecháváme máčet ve vodě, aby se nevyluhovaly vitamíny a minerální látky. Poté ji co nejrychleji připravíme. Necháme-li ji stát například hodinu, ztratí se z ní až dvacet procent vitamínu C.
Do některé zeleniny, především do zelí, kapusty, salátu a květáku, často zalézá hmyz. Takovou zeleninu musíme namočit na pět až deset minut do solného roztoku. Hmyz vyplave na povrch a snadno ho i s vodou vylijeme.
Drobnou zeleninu přichystanou k vaření nekrájíme, větší plody krájíme jen na veliké kusy. Čím větší kousky dáme totiž vařit, tím méně výživných látek se při vaření ztratí.
Zeleninu krájíme nebo rychle strouháme až těsně před úpravou.
Nakrájenou syrovou zeleninu připravenou na salát zakapeme citrónovou šťávou; tím uchráníme vitamín C před působením vzduchu.