Jak dostat z kořenové zeleniny co nejvíce vitamínů?
Další rady na téma: Jak dostat z kořenové zeleniny co nejvíce vitamínů?
Admin 23.června 2016 napsal:
Mrkev obsahuje karoten, který je pro organismus velmi důležitý a potřebný. Rozpouští se ale pouze v tucích, proto je vhodné připravovat pokrmy z mrkve na oleji nebo do nich přidávat smetanu či majonézu.
Ředkvičky obsahují mnoho vitamínů a jsou první jarní zeleninou na našem trhu. Nejchutnější jsou ředkvičky růžovočervené barvy s bílým koncem. Raději je nekrájíme, ale podáváme celé i s nejmenšími lístky.
Mrkev obsahuje karoten, který je pro organismus velmi důležitý a potřebný. Rozpouští se ale pouze v tucích, proto je vhodné připravovat pokrmy z mrkve na oleji nebo do nich přidávat smetanu či majonézu.
Ředkvičky obsahují mnoho vitamínů a jsou první jarní zeleninou na našem trhu. Nejchutnější jsou ředkvičky růžovočervené barvy s bílým koncem. Raději je nekrájíme, ale podáváme celé i s nejmenšími lístky.