Stále více investorů na českém trhu diverzifikuje portfolia, aby uchránila jejich hodnotu před rostoucí inflací. Vedle tradičních aktiv, jako je investiční zlato nebo nemovitosti, se tak do popředí pozornosti dostávají komodity. Mezi ty perspektivní patří i emisní korporátní dluhopisy se zaměřením na lesní výrobu - dřevní hmota.
Vytvořte si vlastní značku - výroba puzzle a her pro děti. Sestavte si vlastní PUZZLE. Puzzle továrna je na to ideální servis.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!
Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. |
Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |
Jak dodat jídlu vitamíny?
Napsal/a:{neznám}
Přidáno:25.02.2016
Počet odpovědí:1 odpovědí
Rady pro: Jak dodat jídlu vitamíny?
0/5
( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:
Mnohými zeleninovými druhy můžeme zvyšovat vitamínovou hodnotu jiných pokrmů, například přídavkem zelených natí, křenu, pórku, cibule, rajčatového protlaku nebo šťávy, nastrouhané čerstvé, zmrazené či sterilované zeleniny.
Křen obsahuje mnoho vitamínů a biologicky aktivních látek, které ničí mikroby, proto je cenným obohacením jídelníčku. Ale strouhat křen je nepříjemné, protože dráždí oči. Abychom tomu zabránily, stačí uložit křen před strouháním na nějakou dobu do chladničky. Křen můžeme také mlít na masovém strojku. Aby nám neslzely oči, meleme křen do polyetylénového sáčku, který navlékneme na hlavu strojku a upevníme gumičkou. Nastrouhaný křen nezčerná, pokapeme-li ho citrónovou šťávou nebo octem a dobře promícháme.
Mnohými zeleninovými druhy můžeme zvyšovat vitamínovou hodnotu jiných pokrmů, například přídavkem zelených natí, křenu, pórku, cibule, rajčatového protlaku nebo šťávy, nastrouhané čerstvé, zmrazené či sterilované zeleniny.
Křen obsahuje mnoho vitamínů a biologicky aktivních látek, které ničí mikroby, proto je cenným obohacením jídelníčku. Ale strouhat křen je nepříjemné, protože dráždí oči. Abychom tomu zabránily, stačí uložit křen před strouháním na nějakou dobu do chladničky. Křen můžeme také mlít na masovém strojku. Aby nám neslzely oči, meleme křen do polyetylénového sáčku, který navlékneme na hlavu strojku a upevníme gumičkou. Nastrouhaný křen nezčerná, pokapeme-li ho citrónovou šťávou nebo octem a dobře promícháme.