Stále více investorů na českém trhu diverzifikuje portfolia, aby uchránila jejich hodnotu před rostoucí inflací. Vedle tradičních aktiv, jako je investiční zlato nebo nemovitosti, se tak do popředí pozornosti dostávají komodity. Mezi ty perspektivní patří i emisní korporátní dluhopisy se zaměřením na lesní výrobu - dřevní hmota.
Vytvořte si vlastní značku - výroba puzzle a her pro děti. Sestavte si vlastní PUZZLE. Puzzle továrna je na to ideální servis.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!
Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. |
Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |
Jak na chutné těstoviny?
Napsal/a:{neznám}
Přidáno:24.02.2016
Počet odpovědí:1 odpovědí
Rady pro: Jak na chutné těstoviny?
0/5
( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:
Při vaření makarónů, kolínek a dalších těstovin musíme používat dostatečné množství vody, protože varem zvětší o hodně svůj objem. Na čtvrt kilogramu těstovin počítáme s dvěma a půl litry vody. Těstoviny vkládáme do vroucí osolené vody, pak oheň zmírníme a zvolna vaříme; kolínka čtyři až pět, špagety pět až šest, makaróny šest až osm minut. Potom hrnec odstavíme a těstoviny necháme pod pokličkou dojít; kolínka patnáct, špagety sedmnáct a makaróny dvacet minut.
Těstoviny určené jako příloha budou chutnější, když při vaření do vody přidáme mléko, masový vývar či kousek masoxu a lžíci oleje.
Při vaření makarónů, kolínek a dalších těstovin musíme používat dostatečné množství vody, protože varem zvětší o hodně svůj objem. Na čtvrt kilogramu těstovin počítáme s dvěma a půl litry vody. Těstoviny vkládáme do vroucí osolené vody, pak oheň zmírníme a zvolna vaříme; kolínka čtyři až pět, špagety pět až šest, makaróny šest až osm minut. Potom hrnec odstavíme a těstoviny necháme pod pokličkou dojít; kolínka patnáct, špagety sedmnáct a makaróny dvacet minut.
Těstoviny určené jako příloha budou chutnější, když při vaření do vody přidáme mléko, masový vývar či kousek masoxu a lžíci oleje.