Stále více investorů na českém trhu diverzifikuje portfolia, aby uchránila jejich hodnotu před rostoucí inflací. Vedle tradičních aktiv, jako je investiční zlato nebo nemovitosti, se tak do popředí pozornosti dostávají komodity. Mezi ty perspektivní patří i emisní korporátní dluhopisy se zaměřením na lesní výrobu - dřevní hmota.
Vytvořte si vlastní značku - výroba puzzle a her pro děti. Sestavte si vlastní PUZZLE. Puzzle továrna je na to ideální servis.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!
Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. |
Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |
Příprava zeleninových polévek
Napsal/a:{neznám}
Přidáno:24.02.2016
Počet odpovědí:1 odpovědí
Rady pro: Příprava zeleninových polévek
0/5
( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:
Zeleninové polévky připravujeme těsně před podáváním na stůl. Necháme-li zeleninovou polévku stát tři hodiny, množství vitamínů se v ní sníží o celou polovinu.
Zeleninovou polévku vaříme pouze v nádobě z nerezavějící oceli nebo ve smaltované nádobě s nepoškozeným smaltem, vždy přikryté, aby ztráta vitamínů byla co nejmenší. Kombinujeme různé druhy zeleniny a dáváme pozor, aby nepřevládala mrkev, protože polévka by pak měla mírně nasládlou chuť.
Zeleninová polévka bude chutnější, aromatičtější i hodnotnější, když mrkev, petržel a celer nakrájíme na kostičky, kapustu a cibuli na nudličky, osmažíme je nejdříve na tuku a teprve potom zalijeme vodou a dáme vařit.
Do zeleninových polévek dáváme jen malé množství koření nebo se raději vůbec bez něho obejdeme, protože polévky samy jsou dostatečně aromatické. To ostatně platí i pro masové vývary, v nichž koření nikdy nesmí přehlušit jejich přirozenou chuť a vůni.
Přidáme-li do polévky rajčata, můžeme je nejdříve zlehka osmažit na tuku, jejich chuť pak více vynikne. Předtím je vždy oloupeme.
Zeleninové polévky připravujeme těsně před podáváním na stůl. Necháme-li zeleninovou polévku stát tři hodiny, množství vitamínů se v ní sníží o celou polovinu.
Zeleninovou polévku vaříme pouze v nádobě z nerezavějící oceli nebo ve smaltované nádobě s nepoškozeným smaltem, vždy přikryté, aby ztráta vitamínů byla co nejmenší. Kombinujeme různé druhy zeleniny a dáváme pozor, aby nepřevládala mrkev, protože polévka by pak měla mírně nasládlou chuť.
Zeleninová polévka bude chutnější, aromatičtější i hodnotnější, když mrkev, petržel a celer nakrájíme na kostičky, kapustu a cibuli na nudličky, osmažíme je nejdříve na tuku a teprve potom zalijeme vodou a dáme vařit.
Do zeleninových polévek dáváme jen malé množství koření nebo se raději vůbec bez něho obejdeme, protože polévky samy jsou dostatečně aromatické. To ostatně platí i pro masové vývary, v nichž koření nikdy nesmí přehlušit jejich přirozenou chuť a vůni.
Přidáme-li do polévky rajčata, můžeme je nejdříve zlehka osmažit na tuku, jejich chuť pak více vynikne. Předtím je vždy oloupeme.