Na co si dát pozor připřípravě rybích polévek

Napsal/a:{neznám}
Přidáno:24.02.2016
Počet odpovědí:1 odpovědí


Rady pro: Na co si dát pozor připřípravě rybích polévek

0/5
   ( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:

Rybí polévky připravujeme pouze z čerstvě zabitých ryb. Nejlepší a nejsilnější rybí vývar připravíme z malých rybek.

Při přípravě rybích polévek nesmíme vodu, ve které vaříme rybu, přivádět do prudkého varu. Pokrájenou rybu vložíme do studené vody, přidáme zeleninu a koření a na mírném ohni vaříme doměkka.

Je-li ryba na polévku příliš tučná, musíme vývar více okořenit, nebo přidat zeleninu s výraznou chutí, aby se přehlušila chuť rybího tuku.

Poradit: