Další rady na téma: Jak na ohřev hustých polévek a vývaru.
Admin 23.června 2016 napsal:
Krémové a hodně husté polévky ohříváme ve vodní lázni, aby se u dna nepřipálily. Krémová polévka nesmí přejít při ohřívání varem, aby se nesrazila. Průzračný vývar se při ohřívání zkalí. Proto ho ohříváme na mírném ohni, a jakmile se začne vařit, sejmeme z ohně. Hrnec zakryjeme pokličkou, ale tak, aby pára mohla unikat.
Krémové a hodně husté polévky ohříváme ve vodní lázni, aby se u dna nepřipálily. Krémová polévka nesmí přejít při ohřívání varem, aby se nesrazila. Průzračný vývar se při ohřívání zkalí. Proto ho ohříváme na mírném ohni, a jakmile se začne vařit, sejmeme z ohně. Hrnec zakryjeme pokličkou, ale tak, aby pára mohla unikat.