Stále více investorů na českém trhu diverzifikuje portfolia, aby uchránila jejich hodnotu před rostoucí inflací. Vedle tradičních aktiv, jako je investiční zlato nebo nemovitosti, se tak do popředí pozornosti dostávají komodity. Mezi ty perspektivní patří i emisní korporátní dluhopisy se zaměřením na lesní výrobu - dřevní hmota.
Vytvořte si vlastní značku - výroba puzzle a her pro děti. Sestavte si vlastní PUZZLE. Puzzle továrna je na to ideální servis.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!
Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. |
Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |
Jak na borůvky a jahody?
Napsal/a:{neznám}
Přidáno:01.03.2016
Počet odpovědí:2 odpovědí
Rady pro: Jak na borůvky a jahody?
0/5
( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:
Borůvky jíme nejraději pocukrované a polité mlékem nebo smetanou. Používají se i jako náplň do knedlíků, připravují se z nich kompoty, nebo je můžeme na zimu také usušit. Nepříjemné je, že barví zuby načerno. Doporučujeme vám vyčistit si zuby po jídle kouskem citrónu.
Máme-li na zahradě jahody, trháme je časně ráno, dokud nejsou prohřáté sluncem. Totéž platí i o zahradních malinách a ostružinách. Plody omyjeme na sítu a teprve potom z nich odstraníme stopky. Ostatní ovoce naopak češeme podle možností až večer.
Sašinka 25.srpna 2016 napsal:
jahody očistíte snadno a rychle za pomocí brčka. Vtlačte ho do jahody zespoda, aby na něm zůstala zelená šťopka a voilá, jahody můžete hned servírovat.
Borůvky jíme nejraději pocukrované a polité mlékem nebo smetanou. Používají se i jako náplň do knedlíků, připravují se z nich kompoty, nebo je můžeme na zimu také usušit. Nepříjemné je, že barví zuby načerno. Doporučujeme vám vyčistit si zuby po jídle kouskem citrónu.
Máme-li na zahradě jahody, trháme je časně ráno, dokud nejsou prohřáté sluncem. Totéž platí i o zahradních malinách a ostružinách. Plody omyjeme na sítu a teprve potom z nich odstraníme stopky. Ostatní ovoce naopak češeme podle možností až večer.