Digitalizace VHS, Převod VHS kazet,skenování diapozitivů a převod kamerových kazet. Digitalizace kazet Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku. Remastering videa a obrazu. Videopřehrávač VHS |
Bankovnictví online - KB, Moneta, ČSOB, George a přihlášení se do bankovnictví online. |
Rady pro domácnost - jak, co, kdy, kde, proč ptejte se lidí i umělé inteligence (Chat GPT) |
Check your crypto seed to make sure it is completely safe and unique! That’s where seed verification tools come into play. |
K přípravě kávy používáme pouze čerstvou nepřevařenou vodu; uvedeme ji k bodu varu a okamžitě jí přelijeme kávu v konvici nebo hrníčkách.
Pokud meleme kávu doma, nemeleme ji příliš hrubě, protože by se špatně vyluhovala a plavala na povrchu. Nemeleme ji ani příliš jemně, protože hotový nápoj by byl nahořklý. Před nalitím kávy bychom měly hrníček propláchnout vroucí vodou, aby v něm káva hned nevychladla.
Kávu podáváme ihned, dokud neopadne pěna. Vystydlou kávu nikdy neohříváme. Je-li to nutné, udržujeme kávu teplou v horké vodní lázni nebo ve speciální termosce, kterou nepoužíváme na nic jiného.
Připravujeme-li kávu do konvice, potřebujeme, aby kávová sedlina rychle klesla ke dnu. Stačí, když po spaření kávy vlijeme do konvice půl malé lžičky studené vody.
Přidáme-li do konvice, ve které vaříme vodu na zrnkovou kávu, několik zrnek soli a špetku cukru, zesílíme vůni hotové kávy.