Digitalizace VHS, Převod VHS kazet,skenování diapozitivů a převod kamerových kazet. Digitalizace kazet Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku. Remastering videa a obrazu. Videopřehrávač VHS |
Bankovnictví online - KB, Moneta, ČSOB, George a přihlášení se do bankovnictví online. |
Rady pro domácnost - jak, co, kdy, kde, proč ptejte se lidí i umělé inteligence (Chat GPT) |
Check your crypto seed to make sure it is completely safe and unique! That’s where seed verification tools come into play. |
Na zdobení moučníků šlehačkou a krémem můžeme použít i obyčejný sáček od mléka, který vypláchneme nejdříve studenou vodou, potom omyjeme v teplé vodě a necháme uschnout.
Nádobu, ve které budeme roztírat čokoládu na polevu nebo krém, předem vymažeme máslem, čokoláda se nebude lepit ke stěnám.
Při přípravě náplní a polev používáme moučkový cukr, který dobře prosijeme nebo rozdrtíme, aby v něm nebyly hrudky.
Žloutky a tekutinu musíme do náplní a polev přidávat jen po malých částech, jinak se krém srazí.
Roztékání cukrové polevy na dortu zabráníme, budeme-li ji vyhlazovat rychlými pohyby nožem namočeným do horké vody. Čokoládové nebo nugátové hobliny vypadají jako ozdoba na dortu velmi pěkně. Použijeme-li k jejich výrobě škrabku na loupání brambor, půjde nám to lépe než nožem.