Digitalizace VHS, Převod VHS kazet,skenování diapozitivů a převod kamerových kazet. Digitalizace kazet Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku. Remastering videa a obrazu. Videopřehrávač VHS |
Bankovnictví online - KB, Moneta, ČSOB, George a přihlášení se do bankovnictví online. |
Rady pro domácnost - jak, co, kdy, kde, proč ptejte se lidí i umělé inteligence (Chat GPT) |
Check your crypto seed to make sure it is completely safe and unique! That’s where seed verification tools come into play. |
Při přípravě těsta na palačinky se někdy méně zkušeným hospodyním dělají v těstě hrudky. Musíme vždy střídavě přidávat část mouky a tekutiny tak, aby vzniklo hustší těsto, ve kterém se hrudky rozmíchají. Toto těsto dále ředíme. Postupujeme od hustšího těsta k řidšímu.
Když do těsta na palačinky přidáme trochu sodovky nebo rumu, budou palačinky nadýchanější.
Těsto pak musíme nechat odpočinout, aby mouka nabobtnala.
První palačinka nebo lívanec se obyčejně potrhá. Když se pánev dobře prohřeje a promastí, další palačinky a lívance se už netrhají. Těsto na palačinky raději vůbec nesladíme, aby se nepřipalovalo. Úplně stačí, potřeme-li hotové palačinky marmeládou, sladkým tvarohem nebo šlehačkou.