Digitalizace VHS, Převod VHS kazet,skenování diapozitivů a převod kamerových kazet. Digitalizace kazet Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku. Remastering videa a obrazu. Videopřehrávač VHS |
Bankovnictví online - KB, Moneta, ČSOB, George a přihlášení se do bankovnictví online. |
Rady pro domácnost - jak, co, kdy, kde, proč ptejte se lidí i umělé inteligence (Chat GPT) |
Check your crypto seed to make sure it is completely safe and unique! That’s where seed verification tools come into play. |
Chuť sledě se podstatně zlepší, když ho před smažením namočíme do čaje nebo do mléka. I jiné druhy smažených ryb budou chutnější, namočíme-li je nejdříve do mléka nebo potřeme smetanou a potom teprve obalíme v mouce a smažíme na rozpáleném oleji. Aby se tuk nerozstřikoval a ryba se lépe osmažila, můžeme pánev přikrýt obráceným kovovým cedníkem, nemáme-li k tomu účelu vyráběnou speciální síťku.
Při smažení ryb vzniká nepříjemný zápach. Odstraníme ho, smažíme-li zároveň očištěný a na malé kousky nakrájený brambor.
K rybě vařené, pečené nebo grilované můžeme podávat různé omáčky jednak teplé, připravené na bešamelovém základu přidáním koření či zeleniny, nebo studené, jako je tatarská, remuládová, brusinková, hořčicová a další.
Jako přílohu k rybím pokrmům podáváme brambory v rozličné úpravě - vařené, pečené, smažené, hranolky, bramborovou kaši, různé bramborové saláty s majonézou i bez ní, a také zeleninové saláty. Hodí se však i různě upravená rýže, například šunková, karí, se sýrem, výborná je rovněž indická rýže, ochucená skořicí, mletým hřebíčkem a karamelovým cukrem.