Stále více investorů na českém trhu diverzifikuje portfolia, aby uchránila jejich hodnotu před rostoucí inflací. Vedle tradičních aktiv, jako je investiční zlato nebo nemovitosti, se tak do popředí pozornosti dostávají komodity. Mezi ty perspektivní patří i emisní korporátní dluhopisy se zaměřením na lesní výrobu - dřevní hmota.
Vytvořte si vlastní značku - výroba puzzle a her pro děti. Sestavte si vlastní PUZZLE. Puzzle továrna je na to ideální servis.
Hovězí maso se rychleji uvaří, naklepeme-li ho před vařením paličkou. Kromě toho můžeme přidat do vody, ve které budeme maso vařit, dvě až tři lžíce octa.
Tvrdé hovězí maso bude měkčí a bude se lépe vařit, když ho večer před vařením potřeme práškovou hořčicí. Ráno pak maso omyjeme studenou vodou a dame vařit.
Hovězí a skopové maso bude měkčí a chutnější, když ho při dušení podlijeme dvěma lžícemi přírodního vína.
Hovězí pečeně získá výbornou chuť, potřeme-li maso několik hodin před pečením hořčicí. Hovězí maso pečeme raději pod pokličkou, aby se příliš nevysušovalo.
I stará drůbež (slepice, husa) změkne rychleji, když maso naklepeme paličkou. Pak ji trochu ovaříme a teprve potom pečeme. Hotové uvařené maso necháváme ve vývaru a vyndáváme ho až těsně před podáváním na stůl.
Větším ztrátám výživných látek zabráníme, opečeme-li maso před dušením nejdříve rychle z obou stran na tuku a pak teprve dusíme. Dušené pokrmy zahušťujeme moukou, škrobem, mlékem nebo smetanou, ale můžeme také použít nastrouhaný tvrdý chléb. Maso dušené na zelenině nezahušťujeme vůbec.
Maso se doměkka udusí v tlakovém hrnci. Do hrnce vložíme posolené a moukou lehce poprášené maso společně se zeleninou a předem osmaženou cibulkou, zalijeme troškou vody, zakryjeme pokličkou a dusíme dvacet až třicet minut.
Hovězí maso se rychleji uvaří, naklepeme-li ho před vařením paličkou. Kromě toho můžeme přidat do vody, ve které budeme maso vařit, dvě až tři lžíce octa.
Tvrdé hovězí maso bude měkčí a bude se lépe vařit, když ho večer před vařením potřeme práškovou hořčicí. Ráno pak maso omyjeme studenou vodou a dame vařit.
Hovězí a skopové maso bude měkčí a chutnější, když ho při dušení podlijeme dvěma lžícemi přírodního vína.
Hovězí pečeně získá výbornou chuť, potřeme-li maso několik hodin před pečením hořčicí. Hovězí maso pečeme raději pod pokličkou, aby se příliš nevysušovalo.
I stará drůbež (slepice, husa) změkne rychleji, když maso naklepeme paličkou. Pak ji trochu ovaříme a teprve potom pečeme. Hotové uvařené maso necháváme ve vývaru a vyndáváme ho až těsně před podáváním na stůl.
Větším ztrátám výživných látek zabráníme, opečeme-li maso před dušením nejdříve rychle z obou stran na tuku a pak teprve dusíme. Dušené pokrmy zahušťujeme moukou, škrobem, mlékem nebo smetanou, ale můžeme také použít nastrouhaný tvrdý chléb. Maso dušené na zelenině nezahušťujeme vůbec.
Maso se doměkka udusí v tlakovém hrnci. Do hrnce vložíme posolené a moukou lehce poprášené maso společně se zeleninou a předem osmaženou cibulkou, zalijeme troškou vody, zakryjeme pokličkou a dusíme dvacet až třicet minut.