Digitalizace VHS, Převod VHS kazet,skenování diapozitivů a převod kamerových kazet. Digitalizace kazet Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku. Remastering videa a obrazu. Videopřehrávač VHS |
Bankovnictví online - KB, Moneta, ČSOB, George a přihlášení se do bankovnictví online. |
Rady pro domácnost - jak, co, kdy, kde, proč ptejte se lidí i umělé inteligence (Chat GPT) |
Check your crypto seed to make sure it is completely safe and unique! That’s where seed verification tools come into play. |
Na smažení se nejlépe hodí ztužený rostlinný tuk, ztužený rostlinný tuk se sádlem, sádlo a nejnovější druhy tuků určených speciálně ke smažení. Oleje nejsou pro delší smažení vhodné, protože se poměrně rychle přepalují.
Smažené maso nenasákne tukem, když je po namočení v trojobalu ještě znovu omočíme v rozšlehaném bílku. Strouhanka drží, neodpadává a nepřipaluje se. Bez předchozí úpravy smažíme jen kuřata o váze od čtyř set do pěti set gramů.
Slepice nebo větší kuřata před smažením krátce podusíme, vyjmeme kosti, nakrájíme na porce a obalujeme.