Digitalizace VHS, Převod VHS kazet,skenování diapozitivů a převod kamerových kazet. Digitalizace kazet Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku. Remastering videa a obrazu. Videopřehrávač VHS |
Bankovnictví online - KB, Moneta, ČSOB, George a přihlášení se do bankovnictví online. |
Rady pro domácnost - jak, co, kdy, kde, proč ptejte se lidí i umělé inteligence (Chat GPT) |
Check your crypto seed to make sure it is completely safe and unique! That’s where seed verification tools come into play. |
Játra snáze odblaníme, ponoříme-li je předem na jednu minutu do horké vody.
Chuť hovězích jater se značně zlepší, když je před pečením ponoříme na dvě až tři hodiny do studeného mléka. Telecí ani vepřová játra nikdy nenaklepáváme, i když je budeme připravovat jako řízek nebo minutku. Pouze je tence nakrájíme. Uchovají si tak více bílkovin i výživných látek a jsou chutnější.
Játra během tepelné úpravy nesolíme, ztvrdla by.