Stále více investorů na českém trhu diverzifikuje portfolia, aby uchránila jejich hodnotu před rostoucí inflací. Vedle tradičních aktiv, jako je investiční zlato nebo nemovitosti, se tak do popředí pozornosti dostávají komodity. Mezi ty perspektivní patří i emisní korporátní dluhopisy se zaměřením na lesní výrobu - dřevní hmota.
Vytvořte si vlastní značku - výroba puzzle a her pro děti. Sestavte si vlastní PUZZLE. Puzzle továrna je na to ideální servis.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!
Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. |
Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |
Jak připravit chutné mleté maso?
Napsal/a:{neznám}
Přidáno:24.02.2016
Počet odpovědí:1 odpovědí
Rady pro: Jak připravit chutné mleté maso?
0/5
( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:
Maso určené k přípravě mletých pokrmů musíme nejdříve dobře umýt ve studené vodě, odblanit, nakrájet na kousky a dvakrát umlít na masovém strojku. Poprvé meleme pouze samotné maso, podruhé maso s houskou a dalšími přísadami, například cibulí.
Mícháme maso libové a tučnější, nejlépe hovězí a vepřové nebo uzené, aby byl pokrm šťavnatý.
Do sekané raději přidáváme tvrdou housku, čerstvé pečivo je nevhodné. Strouhanka nejen zvětší objem sekané, ale pohltí i masovou šťávu a dodá pokrmům z mletého masa kyprost. Tvrdé housky nejdříve nakrájíme nebo rozdrobíme, namočíme do mléka a pak přidáme do sekané. Místo housek můžeme přidat ovesné vločky.
Je-li syrová sekaná příliš suchá, můžeme do ní přidat trochu masového vývaru nebo mléka.
Masové karbanátky budou chutnější, přidáme-li do sekané stejné množství syrové a lehce osmažené cibulky a trošku jemně nastrouhaného syrového bramboru. Chceme-li, aby karbanátky byly obzvlášť jemné, musíme je asi jednu až dvě hodiny před smažením potřít směsí octa a oleje.
Maso určené k přípravě mletých pokrmů musíme nejdříve dobře umýt ve studené vodě, odblanit, nakrájet na kousky a dvakrát umlít na masovém strojku. Poprvé meleme pouze samotné maso, podruhé maso s houskou a dalšími přísadami, například cibulí.
Mícháme maso libové a tučnější, nejlépe hovězí a vepřové nebo uzené, aby byl pokrm šťavnatý.
Do sekané raději přidáváme tvrdou housku, čerstvé pečivo je nevhodné. Strouhanka nejen zvětší objem sekané, ale pohltí i masovou šťávu a dodá pokrmům z mletého masa kyprost. Tvrdé housky nejdříve nakrájíme nebo rozdrobíme, namočíme do mléka a pak přidáme do sekané. Místo housek můžeme přidat ovesné vločky.
Je-li syrová sekaná příliš suchá, můžeme do ní přidat trochu masového vývaru nebo mléka.
Masové karbanátky budou chutnější, přidáme-li do sekané stejné množství syrové a lehce osmažené cibulky a trošku jemně nastrouhaného syrového bramboru. Chceme-li, aby karbanátky byly obzvlášť jemné, musíme je asi jednu až dvě hodiny před smažením potřít směsí octa a oleje.