Digitalizace VHS, Převod VHS kazet,skenování diapozitivů a převod kamerových kazet. Digitalizace kazet Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku. Remastering videa a obrazu. Videopřehrávač VHS |
Bankovnictví online - KB, Moneta, ČSOB, George a přihlášení se do bankovnictví online. |
Rady pro domácnost - jak, co, kdy, kde, proč ptejte se lidí i umělé inteligence (Chat GPT) |
Check your crypto seed to make sure it is completely safe and unique! That’s where seed verification tools come into play. |
Maso určené k přípravě mletých pokrmů musíme nejdříve dobře umýt ve studené vodě, odblanit, nakrájet na kousky a dvakrát umlít na masovém strojku. Poprvé meleme pouze samotné maso, podruhé maso s houskou a dalšími přísadami, například cibulí.
Mícháme maso libové a tučnější, nejlépe hovězí a vepřové nebo uzené, aby byl pokrm šťavnatý.
Do sekané raději přidáváme tvrdou housku, čerstvé pečivo je nevhodné. Strouhanka nejen zvětší objem sekané, ale pohltí i masovou šťávu a dodá pokrmům z mletého masa kyprost. Tvrdé housky nejdříve nakrájíme nebo rozdrobíme, namočíme do mléka a pak přidáme do sekané. Místo housek můžeme přidat ovesné vločky.
Je-li syrová sekaná příliš suchá, můžeme do ní přidat trochu masového vývaru nebo mléka.
Masové karbanátky budou chutnější, přidáme-li do sekané stejné množství syrové a lehce osmažené cibulky a trošku jemně nastrouhaného syrového bramboru. Chceme-li, aby karbanátky byly obzvlášť jemné, musíme je asi jednu až dvě hodiny před smažením potřít směsí octa a oleje.