Stále více investorů na českém trhu diverzifikuje portfolia, aby uchránila jejich hodnotu před rostoucí inflací. Vedle tradičních aktiv, jako je investiční zlato nebo nemovitosti, se tak do popředí pozornosti dostávají komodity. Mezi ty perspektivní patří i emisní korporátní dluhopisy se zaměřením na lesní výrobu - dřevní hmota.
Vytvořte si vlastní značku - výroba puzzle a her pro děti. Sestavte si vlastní PUZZLE. Puzzle továrna je na to ideální servis.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!
Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. |
Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |
Jak oškubat kuře či bažanta?
Napsal/a:{neznám}
Přidáno:24.02.2016
Počet odpovědí:1 odpovědí
Rady pro: Jak oškubat kuře či bažanta?
0/5
( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:
Na našem trhu se prodávají už oškubaná, vykuchaná, vyčištěná, osekaná a zmrazená kuřata, takzvané brojlery. Pokud dostaneme nebo koupíme čerstvě zaříznutou drůbež, musíme ji oškubat. Kuře nebo slepici před škubáním ponoříme krátce do horké vody, aby se peří uvolnilo. Při škubání nejdříve vytrháme velká pera z ocasu a křídel, potom postupujeme od hlavy dolů. Velká pera vytrháváme po směru jejich růstu. Prsty levé ruky kůži natáhneme, pravou rukou uchopíme několik per najednou a dáváme pozor, aby se při škubání nepotrhala kůže. Oškubanou a očištěnou drůbež musíme ještě opálit nad plamenem, aby se odstranily i poslední zbytky jemného chmýří.
Z pernaté zvěřiny se na našem trhu občas objevují bažanti, které také musíme doma sami oškubat. Bažanta nejprve pověsíme za hlavičku na chladné a dobře větrané místo a necháme několik dní uležet. Před škubáním ho nikdy nespařujeme a při škubání postupujeme od stehen směrem k hlavě a pera vytrháváme proti směru jejich růstu. Pracujeme opatrně, aby se nepoškodila kůže.
Na našem trhu se prodávají už oškubaná, vykuchaná, vyčištěná, osekaná a zmrazená kuřata, takzvané brojlery. Pokud dostaneme nebo koupíme čerstvě zaříznutou drůbež, musíme ji oškubat. Kuře nebo slepici před škubáním ponoříme krátce do horké vody, aby se peří uvolnilo. Při škubání nejdříve vytrháme velká pera z ocasu a křídel, potom postupujeme od hlavy dolů. Velká pera vytrháváme po směru jejich růstu. Prsty levé ruky kůži natáhneme, pravou rukou uchopíme několik per najednou a dáváme pozor, aby se při škubání nepotrhala kůže. Oškubanou a očištěnou drůbež musíme ještě opálit nad plamenem, aby se odstranily i poslední zbytky jemného chmýří.
Z pernaté zvěřiny se na našem trhu občas objevují bažanti, které také musíme doma sami oškubat. Bažanta nejprve pověsíme za hlavičku na chladné a dobře větrané místo a necháme několik dní uležet. Před škubáním ho nikdy nespařujeme a při škubání postupujeme od stehen směrem k hlavě a pera vytrháváme proti směru jejich růstu. Pracujeme opatrně, aby se nepoškodila kůže.