Další rady pro přípravu masa.

Napsal/a:{neznám}
Přidáno:24.02.2016
Počet odpovědí:1 odpovědí


Rady pro: Další rady pro přípravu masa.

0/5
   ( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:

Některé druhy suchých salámů jdou velmi špatně loupat. Práci si usnadníme, když je předem na půl minuty vložíme do studené vody.

Když zjistíme, že se pokrm, například maso, připaluje, můžeme ho ještě zachránit, když jím nemícháme, okamžitě ho přendáme do jiné nádoby a dovaříme.

Připravili-li jsme omáčku k masu předem, doporučujeme potřít její povrch kouskem másla napíchnutým na vidličce. Tenká vrstva másla zabrání vysychání a tvorbě škraloupu.

K rychlé přípravě pokrmů můžeme občas použít masovou konzervu.  Nikdy nekupujeme, a samozřejmě také nekonzumujeme konzervu s vypouklým víčkem. Před otevřením konzervu otřeme a postavíme na teplé místo, aby se rozpustil tuk usazený na stěnách. Obsah přendáme do čisté nádoby a zvolna ohříváme.

Poradit:

s