Digitalizace VHS, Převod VHS kazet,skenování diapozitivů a převod kamerových kazet. Digitalizace kazet Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku. Remastering videa a obrazu. Videopřehrávač VHS |
Bankovnictví online - KB, Moneta, ČSOB, George a přihlášení se do bankovnictví online. |
Rady pro domácnost - jak, co, kdy, kde, proč ptejte se lidí i umělé inteligence (Chat GPT) |
Check your crypto seed to make sure it is completely safe and unique! That’s where seed verification tools come into play. |
Houby zpestřují jídelníček, navíc obsahují vitamíny, soli, stopové prvky, antibiotika i aromatické a chuťové látky, pro které se používají i jako koření. Při jejich zpracování se musíme bezpodmínečně řídit zásadou, že připravujeme pouze houby, které dobře známe a o kterých bezpečně víme, že jsou jedlé.
Houby nikdy nenecháme na druhý den, ale okamžitě je zpracujeme: buď je upravíme k jidlu, nebo je konzervujeme. Houby se totiž snadno zapaří a zapařené houby jsou téměř stejně nebezpečné jako houby jedovaté.
Houby musíme nejdříve dobře očistit nožem a otřít vlhkým hadříkem. Čerstvé houby snadno zbavíme červů, když odřízneme hlavičku od nožičky, obě části rozřízneme a ponoříme na chvíli do silně osolené vody.