Stále více investorů na českém trhu diverzifikuje portfolia, aby uchránila jejich hodnotu před rostoucí inflací. Vedle tradičních aktiv, jako je investiční zlato nebo nemovitosti, se tak do popředí pozornosti dostávají komodity. Mezi ty perspektivní patří i emisní korporátní dluhopisy se zaměřením na lesní výrobu - dřevní hmota.
Vytvořte si vlastní značku - výroba puzzle a her pro děti. Sestavte si vlastní PUZZLE. Puzzle továrna je na to ideální servis.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!
Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. |
Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |
Zachování čerstvých paprik, rajčat a baklažánu.
Napsal/a:{neznám}
Přidáno:24.02.2016
Počet odpovědí:1 odpovědí
Rady pro: Zachování čerstvých paprik, rajčat a baklažánu.
0/5
( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:
Papriky, rajčata a baklažány skladujeme v košíku zavěšeném na vzdušném, často větraném místě.
Čerstvá rajčata nám vydrží déle, narovnáme-li je stopkami nahoru. Čerstvá rajčata můžeme uchovat až do ledna. Na podzim očešeme zelené zdravé plody, zabalíme každý zvlášť do papíru a uložíme do košíku vystlaného slámou. Košík s rajčaty skladujeme na tmavém místě při teplotě 11 až 13°C.
Rajčata, která na podzim nestačila dozrát, vytrháme i s kořeny a zavěsíme na slunné místo pod střechu nebo v teplé místnosti. Jednotlivé plody můžeme také zabalit do papírků napuštěných tukem a uložit je do teplé místnosti. Nedozrálá rajčata však můžeme i naložit do sladkokyselého nálevu a sterilizovat.
Nespotřebujeme-li najednou rajčatový protlak v konzervě, přendáme zbytek do sklenice, posypeme ho solí a zalijeme olejem. Tak ho uchráníme od plísně.
Papriky, rajčata a baklažány skladujeme v košíku zavěšeném na vzdušném, často větraném místě.
Čerstvá rajčata nám vydrží déle, narovnáme-li je stopkami nahoru. Čerstvá rajčata můžeme uchovat až do ledna. Na podzim očešeme zelené zdravé plody, zabalíme každý zvlášť do papíru a uložíme do košíku vystlaného slámou. Košík s rajčaty skladujeme na tmavém místě při teplotě 11 až 13°C.
Rajčata, která na podzim nestačila dozrát, vytrháme i s kořeny a zavěsíme na slunné místo pod střechu nebo v teplé místnosti. Jednotlivé plody můžeme také zabalit do papírků napuštěných tukem a uložit je do teplé místnosti. Nedozrálá rajčata však můžeme i naložit do sladkokyselého nálevu a sterilizovat.
Nespotřebujeme-li najednou rajčatový protlak v konzervě, přendáme zbytek do sklenice, posypeme ho solí a zalijeme olejem. Tak ho uchráníme od plísně.