Stále více investorů na českém trhu diverzifikuje portfolia, aby uchránila jejich hodnotu před rostoucí inflací. Vedle tradičních aktiv, jako je investiční zlato nebo nemovitosti, se tak do popředí pozornosti dostávají komodity. Mezi ty perspektivní patří i emisní korporátní dluhopisy se zaměřením na lesní výrobu - dřevní hmota.
Vytvořte si vlastní značku - výroba puzzle a her pro děti. Sestavte si vlastní PUZZLE. Puzzle továrna je na to ideální servis.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!
Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. |
Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |
Možné nebezpečí při skladování brambor.
Napsal/a:{neznám}
Přidáno:24.02.2016
Počet odpovědí:1 odpovědí
Rady pro: Možné nebezpečí při skladování brambor.
0/5
( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:
Ukládáme-li zeleninu, nejdříve ji musíme jako ovoce pečlivě přebrat, protože jediný zkažený plod může znehodnotit celou zásobu. Brambory nesnášejí chlad ani teplo, a musíme je také chránit před světlem. Na světle mohou zezelenat a jsou potom zdraví škodlivé, protože obsahují solanin (vyskytuje se právě v těch zelených částech, které stačí při čištění odříznout). Skladujeme je proto nejlépe v tmavém, suchém a chladném sklepě se stálou teplotou pohybující se mezi 1 až 4 °C. Ukládáme je do bedny vyrobené z dřevěných latěk nebo do ovocných lísek. Dáváme pozor, aby teplota neklesla pod bod mrazu, jinak brambory zmrznou a jsou nasládlé. Je-li naopak ve sklepě příliš teplo, brambory začínají dříve klíčit.
Ukládáme-li zeleninu, nejdříve ji musíme jako ovoce pečlivě přebrat, protože jediný zkažený plod může znehodnotit celou zásobu. Brambory nesnášejí chlad ani teplo, a musíme je také chránit před světlem. Na světle mohou zezelenat a jsou potom zdraví škodlivé, protože obsahují solanin (vyskytuje se právě v těch zelených částech, které stačí při čištění odříznout). Skladujeme je proto nejlépe v tmavém, suchém a chladném sklepě se stálou teplotou pohybující se mezi 1 až 4 °C. Ukládáme je do bedny vyrobené z dřevěných latěk nebo do ovocných lísek. Dáváme pozor, aby teplota neklesla pod bod mrazu, jinak brambory zmrznou a jsou nasládlé. Je-li naopak ve sklepě příliš teplo, brambory začínají dříve klíčit.