Stále více investorů na českém trhu diverzifikuje portfolia, aby uchránila jejich hodnotu před rostoucí inflací. Vedle tradičních aktiv, jako je investiční zlato nebo nemovitosti, se tak do popředí pozornosti dostávají komodity. Mezi ty perspektivní patří i emisní korporátní dluhopisy se zaměřením na lesní výrobu - dřevní hmota.
Vytvořte si vlastní značku - výroba puzzle a her pro děti. Sestavte si vlastní PUZZLE. Puzzle továrna je na to ideální servis.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!
Celoroční úsporné venkovní vířivky od Villeroy & Boch a také originál Jacuzzi vířivé vany. |
Digitalizace VHS a převod VHS nejen Praha, Ostrava, Olomouc, Brno.. a také Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku na profesionálních VHS videopřehrávačích. |
Jak poznáme čerstvou rybu?
Napsal/a:{neznám}
Přidáno:23.04.2015
Počet odpovědí:1 odpovědí
Rady pro: Jak poznáme čerstvou rybu?
0/5
( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:
Při nákupu si dáváme pozor, aby ryba, kterou kupujeme, byla zaručeně čerstvá. Čerstvou rybu poznáme podle toho, že má lesklé oči a krvavě červené žábry. Naopak ryba zabitá už před delší dobou má oči matné a žábry vybledlé. Ryby dobré jakosti mají také hladký povrch a lesklé šupiny, které pevně přiléhají k tělu. Rybu ihned vykucháme, očistíme a připravíme pro další zpracování. V létě nesmíme rybu skladovat déle než 12 hodin, v zimě nebo v chladničce nejdéle 24 hodin. Syrové ryby neskladujeme v ledničce volně, ale zabalíme je do alobalu, aby ostatní potraviny, především mléko, máslo, tvaroh a další mléčné výrobky i ostatní syrové potraviny nezískaly nepříjemný rybí pach.
Při nákupu si dáváme pozor, aby ryba, kterou kupujeme, byla zaručeně čerstvá. Čerstvou rybu poznáme podle toho, že má lesklé oči a krvavě červené žábry. Naopak ryba zabitá už před delší dobou má oči matné a žábry vybledlé. Ryby dobré jakosti mají také hladký povrch a lesklé šupiny, které pevně přiléhají k tělu. Rybu ihned vykucháme, očistíme a připravíme pro další zpracování. V létě nesmíme rybu skladovat déle než 12 hodin, v zimě nebo v chladničce nejdéle 24 hodin. Syrové ryby neskladujeme v ledničce volně, ale zabalíme je do alobalu, aby ostatní potraviny, především mléko, máslo, tvaroh a další mléčné výrobky i ostatní syrové potraviny nezískaly nepříjemný rybí pach.