Digitalizace VHS, Převod VHS kazet,skenování diapozitivů a převod kamerových kazet. Digitalizace kazet Hi8, 8mm, Digital8, 8mm filmů, 16mm filmů s vylepšením obrazu i zvuku. Remastering videa a obrazu. Videopřehrávač VHS |
Bankovnictví online - KB, Moneta, ČSOB, George a přihlášení se do bankovnictví online. |
Rady pro domácnost - jak, co, kdy, kde, proč ptejte se lidí i umělé inteligence (Chat GPT) |
Check your crypto seed to make sure it is completely safe and unique! That’s where seed verification tools come into play. |
Při nákupu si dáváme pozor, aby ryba, kterou kupujeme, byla zaručeně čerstvá. Čerstvou rybu poznáme podle toho, že má lesklé oči a krvavě červené žábry. Naopak ryba zabitá už před delší dobou má oči matné a žábry vybledlé. Ryby dobré jakosti mají také hladký povrch a lesklé šupiny, které pevně přiléhají k tělu. Rybu ihned vykucháme, očistíme a připravíme pro další zpracování. V létě nesmíme rybu skladovat déle než 12 hodin, v zimě nebo v chladničce nejdéle 24 hodin. Syrové ryby neskladujeme v ledničce volně, ale zabalíme je do alobalu, aby ostatní potraviny, především mléko, máslo, tvaroh a další mléčné výrobky i ostatní syrové potraviny nezískaly nepříjemný rybí pach.