Jak dlouho skladovat vařené, pečené a dušené maso?

Napsal/a:{neznám}
Přidáno:23.04.2015
Počet odpovědí:3 odpovědí


Rady pro: Jak dlouho skladovat vařené, pečené a dušené maso?

0/5
   ( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:

Vařené maso se nedoporučuje skladovat déle než 36 hodin, pečené maso a maso dušené s omáčkou 48 hodin, pečené a smažené ryby 24 hodin a masové saláty 12 hodin. Podstatně déle uchováme hotové pokrmy v mrazničce.

Alena Miláčková 24.března 2019 napsal:
Dobrý den, může zůstat pečené (dušené,uvařené) maso přes noc mimo lednici. Stane se tak masu něco? Je normálně poživatelné?
Marek 27.března 2019 napsal:
Přes noc je to v pohodě.. pravidelně si připravuji večer oběd na druhý den a nechávám jej v klidu vychladnout na lince a druhý den jím maso i místo oběda tak na večeři. Déle však nedoporučuji :-)

Poradit: