Olej a ostatní až na rozpálenou pánev?

Napsal/a:Tomáš
Přidáno:04.02.2019
Počet odpovědí:1 odpovědí


Je lepší nejprve rozpálit pánev, pak tuk a poté cokoli dalšího (maso, cibulku). Žiji v přesvědčení, že pánvi nesvědčí, když se na ní ve studeném stavu dá olej a pak zapne oheň. Je to nějak podložené?

Rady pro: Olej a ostatní až na rozpálenou pánev?

0/5
   ( 0 hlasů)
Marek 27.března 2019 napsal:
Podložené to není a dle mého názoru to není ani pravda. Z fyzikálního hlediska je dnes úplně jedno jestli nejdříve olej a pak rozpálit nebo nejdříve rozpálit a pak olej. Dnešní materiály jsou tomu přizpůsobené a pokud máte kvalitní pánev a ne pánvičku z Ikei za 80,- Kč, tak to problém dělat nebude.

Poradit: